Krant Borger odoorn

Citydisplays

Buitenreclame door middel van driehoeksborden. Een beproefd medium dat zich al jaren bewijst. Tegenwoordig zijn de frames waar driehoeksborden en tweevlaks/sandwichborden niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Waar voorheen de frames nog een ‘rommelige’ indruk oogden, zijn de meeste frames nu vervangen door meer organisch vormgegeven frames, wat de uitstraling natuurlijk ten goede komt.
 
Fitness Media werkt samen met een aantal betrouwbare concessiehouders als Hoffman Outdoor, Centercom en Event Support Holland om uw campagne vorm te geven, en tot een goed resultaat te leiden. Als mediabureau krijgen wij andere tarieven dan wanneer u zelf een aanvraag doet, en omdat wij de posters tegen scherpe prijzen kunnen leveren heeft u altijd voordeel met Fitness Media. Wij adviseren buitenreclame altijd te combineren met een eigen krant of flyer om een zo groot mogelijk bereik te creëren en het hoogste rendement uit uw campagne te halen. Kom maar op met die nieuwe leden!
 
Mail naar info@fitnessmedia.nl en wij doen u graag een vrijblijvend voorstel voor een buitenreclame campagne bij u in de buurt!