Krant Borger odoorn

Spandoeken/Textielframes/Freesletters

Sfeer kan je creëren in het fitnesscentrum met bijv. een levensgroot spandoek met een spetterende, dynamische afbeelding.

 

Onze spandoeken (met of zonder frame) en textielframes zijn op vele manieren toepasbaar. Fitness Media levert doeken en frames op maat (PVC, textiel en mesh stof) en verzorgt ook de vormgeving. Wij denken graag met u mee om uw spandoek de juiste boodschap te laten overbrengen aan uw potentiële leden. Van complete achterwand in uw sportcentrum tot een banner/spandoek van één vierkante meter bij een apparaat.. 
 
Onze spandoeken kunnen enkel- of dubbelzijdig bedrukt worden. Ook leveren wij spandoeken met tunnelzoom, of ringen om de 30 of 50 cm. Frames kunnen ook in verschillende buisdiktes worden geleverd. Om u het juiste spandoek te leveren en van het juiste advies te voorzien, neem vrijblijvend contact met ons op en u kunt binnen enkele dagen het spandoek aan uw pand hebben hangen! Tevens leveren wij op maat gemaakte logo's, freesletters, gevelbekleding en raambelettering. 
 
Neem contact met ons op voor meer informatie!