Krant Borger odoorn

Eigen magazine

Een eigen magazine is en doeltreffende manier van ledenwerving. In je eigen magazine kun je alles vertellen wat je je nieuwe leden kunt bieden.
 
Uw eigen fitnessmagazine is een mooie en effectieve manier om nieuwe leden te werven. En is daarnaast een mooie manier om bestaande leden nog enthousiaster te maken over het sporten in uw fitnesscentrum.
 
Een full colour magazine vol foto’s en informatie over onder meer het centrum, de trainers, het lesaanbod en speciale acties maakt mensen in uw regio enthousiast om ook bij u te komen sporten. Fitness Media verzorgt in samenwerking met u de volledige uitgave: de layout, het drukwerk en desgewenst ook de huis-aan-huis verspreiding in het door u bepaalde verspreidingsgebied. Bovendien werven wij desgewenst externe adverteerders om de kosten te drukken.
 
Graag leveren wij u voorbeelden van teksten en magazine. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. U kunt online ook een groot aantal eerder uitgegeven kranten en magazines doorbladeren.