Leadcampagnes

Vraag nu informatie aan Lees meer

Find Your Victory

MATRIX FITNESS FIND YOUR VICTORY BEWEEGCAMPAGNE

FIND YOUR VICTORY is de gloednieuwe Matrix Fitness Beweegcampagne met top- en amateursporters in de hoofdrol. Topsporters zoals zeilster Marit Bouwmeester, judoka Henk Grol, handbiker & triatleet Jetze Plat, baanwielrenster Laurine van Riessen en schaatslegende Ard Schenk.

Deze topatleten trainen momenteel om volgend jaar een medaille, en liefst een gouden, te winnen op de Olympische Spelen van Tokyo. Dat is hun doel, hun victory. Met uitzondering van Ard, Ard traint nog dagelijks om vitaal te blijven.
Maar je hoeft geen topsporter te zijn om een overwinning te behalen… Vandaar dat wij deze atleten hebben gekoppeld aan amateursporters, sporters met een eigen verhaal en een eigen victory.

WAT IS JÓUW PERSOONLIJKE DOEL?

Met deze nieuwe campagne wil Matrix samen met fitnessclubs en fysiotherapiepraktijken zoveel mogelijk sporters oproepen hun persoonlijke doel – hun victory – te bepalen én te behalen. Het hebben van een doel geeft immers richting, biedt focus en een beeld van wat je wilt bereiken. Dit kunnen grote en kleine doelen zijn. Zoals een aantal kilo afvallen, gespierder worden, het lopen van een marathon of het verkrijgen van een betere conditie.

OFFLINE & ONLINE ONDERSTEUNING

Het Matrix Find Your Victory-promotiepakket bestaat uit een zeer divers aantal promotiematerialen voor zowel off- als online gebruik. Wij ondersteunen graag op beide gebieden. Zo kunnen we verschillende banners, posters en kaartjes voor je produceren om je club of praktijk geheel in Find Your Victory-stijl aan te kleden. Daarnaast staat het Find Your Victory- online activatieplan klaar om hiermee nieuwe leads te genereren.

DOE MEE!

Wil je meer over deze Matrix campagne weten of je direct aanmelden? Ga dan eerst naar matrixmembers.nl en laat je inspireren.

Wij helpen je daarna graag verder! Bel of mail, we zijn bereikbaar op 0592 420 561 en via info@fitnessmedia.nl

Wij helpen jouw club groeien met een stabiele aanvoer van nieuwe leden

octagon-border

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico