Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer

Fit & Vitaal 2.0

Fit & Vitaal is een campagne gericht op het werven van potentiële leden voor jouw sportschool. onze Fit & Vitaal is de meest succesvolste laadcampagne en daarom hebben wij deze opgebouwd naar een volledig nieuw totaalconcept, zeg maar de Fit & Vitaal 2.0. Elke sportschool in Nederland kan hiervan profiteren!

Wat is Fit & Vitaal 2.0?

Fit & Vitaal 2.0 is een totaalconcept d.w.z dat wij we jou helpen van leads genereren tot nieuwe leden inschrijven!

inbegrepen:

  ✔️ Landelijke website
  ✔️ 2 keer een eigen, op maat gemaakte leadcampagne via Facebook, Instagram en Google Ads van 1 ✔️ 10 maanden lang deelname in de landelijke Fit & Vitaal laadcampagne
  ✔️ opzetten content/posts voor je eigen Facebookpagina, Instagrampagina en website
  ✔️emailmarketing en whatsapp
  ✔️ opmaak advertenties voor regionale weekkranten
  ✔️ complete uitleg over het fitnessprogramma
  ✔️ complete belscripts voor optimale opvolging
  ✔️ welkomstkaarten
  ✔️ ontvangstbox voor aanmelders voor hogere opkomst(conversie)

Tarieven:

Alles hierboven verzorgen wij voor jouw sportschool voor de volgende tarieven

* 2 keer een eigen op maat gemaakte laadcampagne euro 445 per maand
* 10 maanden deelname landelijke laadcampagne euro 59 per maand

Eenmalig tarief:

euro 195,00

Benodigde budgetten:
voor de eigen op maat gemaakte laadcampagne euro 13 per dag
voor de landelijke laadcampagne euro 2 per dag.

via onderstaand formulier kun je je aanmelden:

Hoe gaat een leadcampagne in z’n werk?

Om leads te genereren gebruiken wij advertenties in Facebook, Instagram en Google Ads. Via de Fit & Vitaal 2.0 campagne focussen we ons op een voor jouw club interessante regio en doelgroep. De advertenties richten we zo in zodat er zoveel mogelijk wordt doorgeklikt.

Landingspagina

Zijn lezers enthousiast en klikken ze op de advertentie? Dan komen ze terecht op een landingspagina op de landelijke website. De landingspagina’s zijn speciaal ontworpen om te converteren: om van zoveel mogelijk bezoekers leads (dus potentiële leden) te maken. In jouw geval worden geïnteresseerde lezers dus aangemoedigd om hun contactgegevens aan je door te geven.

Afspraak inplannen

De belangrijkste stap van een leadcampagne is de opvolging. Je ontvangt de contactgegevens van een potentieel lid via bijvoorbeeld email of via Clubplanner.Je belt de leads waarbij je gebruik kunt maken van onze belscripts. Omdat het gehele programma vooraf goed bekend is weet iedereen exact wat ie wel of niet kan vertellen. Je nodigt de leads uit voor een afspraak op je sportschool waar je het programma uitlegt en de ontvangstbox overhandigt. Laat de lead het welkomstformulier invullen (tijdens dat jij een kopje koffie o.i.d haalt). Op het welkomstformulier wordt de lead gevraagd namen van vrienden, kennissen, familie etc. op te geven zodat jij nog meer leads ontvangt.

Fit & Vitaal 2.0 is ideaal in te zetten voor een stabiele aanvoer van leads.

Meer info? klik hier!
octagon-border

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico