Leadcampagnes

Vraag nu informatie aan Lees meer

Meer fitness leads genereren

Méér (fitness) leads en dus meer betalende sporters voor jouw sportschool of fitnesscentrum

Fitness leads werven voor jouw fitnessclub door middel van online marketingcampagnes op Facebook, Instagram en Google Ads is één van de specialiteiten van Fitnessmedia. Heb jij nog geen lead genererende campagne draaien of krijg je niet voldoende leads via de door jouw ingezette kanalen? Kies dan nu heel eenvoudig één van onze lead-genererende campagnes en start met leden werven! 

Sportschool marketing voor het genereren van fitness leads

Sportschool marketing bestaat voor een groot gedeelte uit het genereren van fitness leads, oftewel het genereren van interesse voor jouw sportschool waarbij jouw doelgroep aangesproken en getriggerd wordt meer informatie aan te vragen door hun contactgegevens achter te laten middels het invullen van een contactformulier op de landingspagina. Deze landingspagina zetten wij voor je op en wordt gelinkt aan de advertenties die getoond worden binnen Facebook, Instagram en/of Google. Heeft de advertentie iemands aandacht getrokken en klikt de betreffende persoon op de button voor meer informatie, dan komt hij of zij terecht op de door ons opgezette landingspagina.

Naast het genereren van fitness leads is het ook mogelijk leads te genereren middels een specifieke thema campagne

Naast een generieke leadcampagne die puur gericht is op het genereren van zoveel mogelijk fitness leads is het ook mogelijk een leadcampagne uit te voeren die erop gericht is leads te genereren voor hele specifieke diensten. Denk bijvoorbeeld aan een yoga campagne of een personal training campagne. Aangezien de potentiële doelgroep voor een dergelijke dienst kleiner is zullen er over het algemeen minder leads binnen komen. De meerwaarde van dergelijke campagnes ligt dan ook niet in de aantallen maar met name in de kwaliteit van de leads. Mensen die binnenkomen via een campagne die gericht is op één specifieke les of dienst hebben meer duidelijkheid over hetgeen ze kunnen verwachten. Daardoor is de kans dat geïnteresseerden afhaken – wanneer je ze opbelt voor het maken van een afspraak om kennis te maken – een stuk kleiner dan bij het na bellen van leads die binnen zijn gekomen middels een algemene lead campagne waarbij de praktische invulling van de te volgen lessen nog alle kanten op zou kunnen gaan.

Flexibel leads genereren voor jouw sportclub

 
• Online leadcampagne van 2 maanden
• Gepersonaliseerde landingspagina en advertenties
• Doelgroepen via Facebook en Instagram getarget
• Belscript voor het nabellen van de leads
• Instagram optioneel als afzonderlijk kanaal (uniek!)

Wat zijn de tarieven?

 
• €355,00 per maand bij losse campagne
• €295,00 per maand bij doorlopende campagne
• Facebook en Instagram automatisch gekoppeld
• Per 2 maanden in te zetten
• Advies advertentiebudget €50,00 per week

Wil jij ook zo snel mogelijk leads werven en nieuwe leden in je club verwelkomen? Neem dan nu contact op! Bel, mail ons, of vul onderstaand formulier in en binnen 1 werkdag gaan we voor je aan de slag!

  Genereer meer leads!

  octagon-border

  Drukwerk

  Lees meer
  logo-ico

  SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

  Leadcampagnes

  Lees meer

  Ook voor aankleding!

  Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

  De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

  Neem contact met ons op!

  Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

  Ja, ik wil meer weten!
  logo-ico