Leadcampagnes

Vraag nu informatie aan Lees meer

De Gym Divider: Premium frames met plexiglas

Creëer een veilig gevoel onder jouw sporters

De Gym Divider wordt eerst enkel met plexiglas of Crystal Clear peesdoek gemonteerd, zodat de open structuur bij jouw club gewaarborgd blijft. Het zijn 44 mm premium aluminium frames van 125 x 200 cm. (b x h), die geleverd worden met alle montage benodigdheden, 2 zware voeten en uiteraard een plexiglas plaat of doorzichtig peesdoek.

De plexiglas plaat of het doorzichtige doek wordt echt ín het frame gemonteerd, dus niet met ruimte tussen frame en het plexiglas.

Plexiglas is goed en eenvoudig schoon te houden, evenals het crystal clear doek. De schermen zijn zowel met water, alcohol, als met desinfecterende zeep erg goed te reinigen. Zo voldoen de Gym Dividers ook aan de algemeen gestelde eisen van het RIVM op het gebied van hygiëne. Let wel: deze schermen staan niet in het protocol vanuit NL Actief, en bieden een soort van schijnveiligheid. De Gym Divider kan wellicht ook uitkomst bieden wanneer de 1.5 meter regel niet uitvoerbaar is.

Montage van het complete frame is met 2 personen eenvoudig in ongeveer 15 minuten te doen.

Hergebruik na verwijdering schermen

Na de coronacrisis kan de Gym Divider ook dienst doen als blikvanger in de club middels een textieldoek, of zelfs een groter frame mee worden gerealiseerd. Middels de aluminium profielen van 2,00 en 1,25 meter kun je d.m.v. koppelstukken (later bij te bestellen) een compleet nieuw frame maken in meerdere formaten. Deze kan staand worden geplaatst, of eenvoudig middels een panlat aan een muur worden gemonteerd. Door een foto op textieldoek in te spannen creëer je een prachtige wanddecoratie. Zo blijft de waarde van de investering (enigszins) behouden.

Prijs is € 175,00 ex. BTW voor een scherm van 125 x 200 cm, inclusief crystal clear doek. Een scherm van 150 x 200 cm komt op € 195,00 (inclusief doek) Richtprijs voor een scherm van 125 x 200 cm met plexiglas is € 230,00, maar deze is alleen op aanvraag vanwege het plexiglas tekort.

Rekenvoorbeeld hergebruik bij aanschaf plexiglas frame

Kosten 7 frames 125 cm x 200 cm: €1.610,-
Besparing aanschaf wandframe 1400 cm x 250 cm: €445,-

Zo heeft de club € 445,- bespaard én een wandframe gecreëerd, en dient alleen nog een peesdoek en koppelstukken te worden aangeschaft. Prijs aanschaf van de staande frames wordt na hercalculatie dus € 166,- per stuk. Men kan ook de frames los als banner met peesdoek in de club gebruiken, of door deze naast elkaar te plaatsen een foto-scheidingswand in allerlei formaten creëren.

Bestellen

Kijk voor meer foto’s op deze pagina of bel voor meer informatie 0592-420 561 of mail naar info@fitnessmedia.nl

Creëer een gevoel van veiligheid...

44 mm premium aluminium frames van 125 x 200 cm. (b x h), geleverd met alle montage benodigdheden, 2 zware voeten en plexiglas plaat.

Vraag nu meer informatie aan >>
octagon-border

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico