Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer

Leadcampagnes

Een leadcampagne is een campagne gericht op het werven van potentiële leden voor jouw sportschool. Fitness Media heeft veel bewezen succesvolle leadcampagnes, die in overleg op maat worden gemaakt. Huisstijl, doelgroep, looptijd, alles wordt in overleg met jou ingesteld. Daarna gaan wij aan de slag om leads te genereren!

Hoe gaat een leadcampagne in z’n werk?

Facebook inzetten
Om leads te genereren gebruiken wij onder andere advertenties in Facebook. De samen op maat gemaakte campagne focussen we op een voor jouw club interessante doelgroep. De advertenties richten we zo in zodat er zoveel mogelijk wordt doorgeklikt.

Landingspagina

Zijn lezers enthousiast en klikken ze op de advertentie? Dan komen ze terecht op een zogenaamde landingspagina. Dit is een pagina die is speciaal is ontworpen om te converteren: om van zoveel mogelijk bezoekers leads (dus potentiële leden) te maken. In jouw geval worden geïnteresseerde lezers dus aangemoedigd om hun contactgegevens aan je door te geven.

Afspraak inplannen

De belangrijkste stap van een leadcampagne is de opvolging. Je ontvangt de contactgegevens van een potentieel lid via bijvoorbeeld Clubplanner of mail. Je belt de leads, nodigt ze uit voor een afspraak op je sportschool. Doe dit zo snel mogelijk, het potentiële lid is dan nog enthousiast. Hoe langer je wacht, hoe kleiner de kans dat een lead op je aanbod ingaat. Geef opvolging dus topprioriteit!

Bewezen aanpak

Onze aanpak werkt voor veel sportscholen door heel Nederland en zelfs erbuiten. Al meer dan 100 sportcentra gingen je voor met één van onze succesvolle leadcampagnes. Meer weten? Prijsopgave? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel direct met 0592 420 561

Koppelen van je account

Hieronder vind je de uitleg hoe je jouw Facebookpagina en advertentieaccount met ons media-account op Facebook kunt koppelen:

Facebookpagina koppelen
Advertentieaccount koppelen

Wij zetten Leadcampagnes in om een constante groei aan leden te creëren voor jouw sportschool, crossfit-box, yoga studio, fysiotherapiepraktijk etc.

Meer weten of de Proefperiode van 2 maanden aanvragen? Klik hier!
octagon-border

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico