Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer

Kleding

Daarnaast zorgt bedrijfskleding voor een betrouwbare en professionele uitstraling. Ook staan in de ogen van de klant alle ‘neuzen’ dezelfde kant op. De manier hoe jij je presenteert bepaalt voor een groot deel de indruk die jij op jouw klanten maakt. Dit bereik je onder meer met een uniforme uitstraling van het personeel. Wij ontwerpen desgewenst bedrijfskleding helemaal naar jouw smaak en stijl.

Fitness Media levert bedrukte of geborduurde T-shirts, polo’s, jassen en caps. Natuurlijk kunnen wij ook andere kleding leveren als (sport)jassen, bodywarmers en zelfs mutsen!

Bedrijfskleding binnen de fitnessbranche is onmisbaar! Iedereen weet direct wie tot het personeel behoort.

Neem nu contact met ons op over bedrijfskleding
octagon-border

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico