Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer
news-img-big

01 jan 2020

Google Bedrijfsvermelding aanpassen

Aangepaste openingstijden in je Google bedrijfsvermelding

Openingstijden van je fitnessclub worden regelmatig opgezocht door klanten. Wanneer men zoekt op je bedrijfsnaam is de kans dan ook groot dat je bedrijfsvermelding wordt getoond. Beheer je deze vermelding zelf? Dan is het handig om je reguliere openingstijden aan te passen wanneer er afwijkende openingstijden van toepassing zijn. Bijvoorbeeld wanneer feestdagen op de dagen vallen waarop je normaliter geopend bent. Voor je het weet is het alweer Pasen, en Koningsdag plus Bevrijdingsdag volgen al snel hierna.

(b>Je vermelding aanpassen Het tonen van je openingstijden in je Google bedrijfsvermelding is ideaal want het toont snel en gemakkelijk wanneer klanten bij je terecht kunnen. Maar je wil natuurlijk niet dat men op maandag (Koningsdag 2020) op de stoep staat terwijl je in werkelijkheid de deuren (gedeeltelijk) gesloten houdt die dag. Gelukkig kun je dit tijdelijk aanpassen in je Google bedrijfsvermelding.

Hoe voeg ik tijdelijke openingstijden toe aan mijn Google bedrijfsvermelding?

 • Ga naar www.google.nl/business
 • Log in met je Google-account die je gebruikt voor je bedrijf
 • Kies vervolgens de bedrijfsvermelding die van toepassing is (als je geen meerdere vestigingen hebt is de keuze makkelijk)
 • Klik op het pennetje bij 'Voeg afwijkende openingstijden toe'
 • Geef nu de openingstijden op (of een gesloten-melding) van de dagen die afwijken
 • Als je klaar bent met de dagen die afwijken klik je vervolgens op 'toepassen'

  De afwijkende openingstijden die je hebt opgegeven worden vervolgens verwerkt en zullen na ongeveer 5 minuten actief zijn. De aanpassingen zijn dan ook direct voor iedereen zichtbaar.

 • Drukwerk

  Lees meer
  logo-ico

  SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

  Leadcampagnes

  Lees meer

  Ook voor aankleding!

  Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

  De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

  Neem contact met ons op!

  Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

  Ja, ik wil meer weten!
  logo-ico
  ?>