Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer
news-img-big

04 apr 2018

Bidon bedrukken met het logo van jouw sportschool

Een bidon heeft iedereen nodig tijdens het sporten, en dus kan het net zo goed ingezet worden als een effectief reclamemiddel. Zo kan je bidons laten bedrukken met jouw logo en deze weggeven aan trouwe leden, of als welkomstcadeautje gebruiken voor nieuwe leden. Natuurlijk kun je de bidons ook tegen een goede prijs verkopen in de sportschool.

Waarom is een bidon laten bedrukken een top idee?

Er zijn een aantal redenen waarom bidons laten bedrukken goed kan werken als promotiemiddel voor jouw sportschool. Allereerst is een bidon een voorwerp dat door bijna iedereen dag in, dag uit gebruikt wordt. Afhankelijk van jouw budget kun je ze in elke prijsklasse laten maken en zo kan het jouw sportschool meer naamsbekendheid te geven op een relatief voordelige manier. Wanneer je bidons laat bedrukken kun je het eigenlijk zien als een visitekaartje, maar dan in de vorm van een persoonlijk en memorabel product dat waarschijnlijk vele jaren gebruikt zal worden.

De verschillende mogelijkheden

Wil jij een bidon laten bedrukken? Dan kun je deze helemaal laten aanpassen naar jouw wensen. Kies bijvoorbeeld uit de volgende opties:

  • Inhoud van 400 ml, 500 ml of 750 ml
  • Verschillende kleuren
  • Bedrukking of gravering (laser)
  • Bidons van hoge kwaliteit
  • Kunststof of aluminium

Gratis proefdruk

Bij Fitness Media kun je terecht voor het bedrukken van bidons. We adviseren je graag over alle opties die mogelijk zijn en zorgen ervoor dat de bidons die we bedrukken perfect zullen aansluiten bij jouw huisstijl. Wij gebruiken uitsluitend bidons van hoge kwaliteit en hebben een snelle levering. Natuurlijk wil je weten wat je uiteindelijk zult schenken aan je leden, daarom maken we graag een vrijblijvende proefdruk.

Wil je meer weten over bidons bedrukken? Neem contact met ons op om te zien wat wij voor je kunnen betekenen!

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico
?>