Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer
news-img-big

04 apr 2020

Vloerstickers

Speciaal voor fitnesscentra, sportclubs en boutique studio's levert Fitness Media vloerstickers om hun leden te wijzen op het belang van Social Distancing. Houd onderlinge afstand onder het motto: 1,5 meter, voor iedereen beter!

De vloerstickers kunnen volledig in huisstijl worden gemaakt. Meest gekozen formaten zijn de vloerstickers met een diameter van 40 of 50 cm, maar we kunnen ze op praktisch elk gewenst formaat leveren. De geel/zwarte stickers met 'Houd voldoende afstand' zijn verkrijgbaar in de standaard maten van 100 cm en 150 cm breed. Tevens hebben we slijtvaste markeringsstickers voor in de groepsleszalen.

In het kort:

 • Slijtvaste topkwaliteit
 • Eenvoudig te verwijderen
 • Antislip mat laminaat/zandstructuur
 • Sterke kleefkracht
 • Tip: ontvet de ondergrond vooraf
 • Houd voldoende afstand sticker

  De corona maatregeling is onlangs opgelegd door de Nederlandse overheid. Onze corona vloerstickers zijn van een dermate goede kwaliteit gemaakt dat deze op elk type vlakke ondergrond (binnen en buiten) te plakken is.

  Vloersticker bestellen

  Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden, in deze periode helpen wij de onze sportieve klanten waarmee we maar kunnen! Bel ons op 0592-420561 of mail naar info@fitnessmedia.nl

  Drukwerk

  Lees meer
  logo-ico

  SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

  Leadcampagnes

  Lees meer

  Ook voor aankleding!

  Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

  De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

  Neem contact met ons op!

  Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

  Ja, ik wil meer weten!
  logo-ico
  ?>