Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer
news-img-big

11 nov 2017

Jouw eigen sportschool beginnen?

Een droom voor velen maar niet onbereikbaar. Als je van plan bent een eigen sportschool te openen zijn er een aantal zaken van cruciaal belang.

Leden werven

Het belangrijkste van een sportschool starten is leden werven. Fitness Media kan je hierbij helpen door de online marketing te verzorgen. Door jarenlange ervaring met Fitnessscholen weten wij precies wat nodig is om nieuwe leden te werven. Tegenwoordig is online gevonden worden het belangrijkste reclamemiddel. Door een goede website te realiseren en daaraan een campagne koppelen werven wij klanten voor sportscholen door heel Nederland.

Ondernemingsplan

Om een sportschool te beginnen zal je allereerst een goed ondernemingsplan moeten hebben om in aanmerking te komen voor een eventuele financiering. Door een marketingcampagne meteen toe te voegen in jouw ondernemingsplan zal je sneller in aanmerking komen voor een eventuele financiering of samenwerking.

Google resultaten

Wij werven leden door middel van allereerst een goede website, die geoptimaliseerd is voor desktop, mobiel en tablet. De volgende stap is zoekmachine optimalisatie. Met zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat jouw website optimaal, met name in Google, gevonden wordt op zoekwoorden die volledig aansluiten op uw diensten- en lessenaanbod. Als je bijvoorbeeld een sportschool in Putten wil beginnen, zorgen wij ervoor dat als er gezocht wordt op “Sportschool putten” jij goed gevonden kan worden in Google. Ook kunnen wij een campagne verzorgen voor jouw sportschool, wij hebben in het verleden al vele successen behaald met campagnes als: “Fit en Vitaal”, “Afslank challenge” en “Vlug in vorm”. Wij zetten de campagne op en het enige wat jij hoeft te doen is de klanten begeleiden hierin.

Social Media

Via Facebook kunnen wij via de pagina van jouw sportschool ook adverteren, wij kunnen precies de doelgroep bereiken die jij voor ogen hebt op Facebook. Door op Facebook te adverteren wordt de doelgroep perfect bereikt. Ook kan je Social Media bijvoorbeeld inzetten om leden op de hoogte te houden van ontwikkelingen, nieuw lesaanbod, open dagen en lesroosterwijzigingen.

Flyers

Ook verzorgen wij reclame flyers, folders en magazines. Met een flyer of folder brengt je jouw organisatie, dienst, nieuw lesaanbod of open dag onder de aandacht van een breed publiek. Verspreid ze huis-aan-huis, overhandig ze bij inschrijving of binnenkomst, zet ze in een folderstandaard. Fitness Media verzorgt flyers en folders in de huisstijl van jouw organisatie, aantrekkelijk vormgegeven en met een pakkende inhoud.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico
?>