Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer
news-img-big

08 aug 2021

Fitness Media is Facebook Business Partner

Fitness Media bereikte onlangs een prachtige mijlpaal. Door aan meerdere criteria te voldoen zijn wij benaderd door Facebook om voortaan aangemerkt te worden als ‘preferred business partner’.

Naast de erkenning dat Fitness Media hierdoor bij de top van marketingbureau’s hoort, biedt deze status verschillende voordelen voor onze online marketeers, maar natuurlijk ook voor onze klanten. Zo krijgen wij eerder toegang tot nieuwe toepassingen binnen het platform van Facebook en Instagram, waardoor wij vanaf moment één verbetering en innovatie door kunnen voeren aan leadcampagnes.

Fitness Media heeft met het partnership aangetoond over hoogwaardige kennis en expertise te beschikken en de mogelijkheden van Facebook optimaal te kunnen benutten voor onze opdrachtgevers. Zo worden gestelde doelen regelmatig overtroffen en een maximaal resultaat behaald uit het beschikbare budget.

Daarnaast staan wij sinds de nieuwe status nauw in contact met Facebook en kunnen wij terecht bij een vast contactpersoon om eventuele problemen snel te verhelpen en te sparren.

Benieuwd wat deze status nog meer kan betekenen voor jou als (potentiële) klant van Fitness Media om ledengroei te realiseren en je doelstellingen te bereiken? Onze marketeers lichten het graag verder toe tijdens een mail- of telefoongesprek.

Meer weten? Bel ons op +31 (0)592-420 561, mail ons via info@fitnessmedia.nl en we staan je graag te woord!

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico
?>