Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer
news-img-big

04 apr 2018

Flyers drukken voor jouw sportschool doe je met Fitness Media!

Tegenwoordig wordt zoveel marketing digitaal gedaan dat je zou denken dat de waarde van flyers een beetje vergeten wordt. Flyers verspreiden is echter nog steeds een uitstekende manier om jouw sportschool onder de aandacht te brengen. Lees snel verder over hoe je met flyers drukken het optimale resultaat kan bereiken.

Hoe jouw flyer successen boekt

Nieuwe aanmeldingen, dat is natuurlijk waar het om draait wanneer je flyers gaat drukken en verspreiden. Zorg daarom voor een opvallende opmaak, want dan lezen mensen jouw flyer sneller. Vervolgens wil je natuurlijk ook niet dat je flyer direct aan de kant wordt gelegd. Geef de mensen een reden om de flyer te bewaren, bijvoorbeeld met een aanbieding of kortingscode. Je zult zien dat er veel mensen met de flyer naar jouw sportschool komen!

Een uniek ontwerp

Voordat je flyers gedrukt kunnen worden, moet je natuurlijk een opvallend en aansprekend ontwerp bedenken. Wij kunnen voor jou je flyers drukken, maar we kunnen je ook helpen met een unieke en opvallende opmaak van jouw flyer. Naast de gebruikelijke formaten, A4 en A5, zijn er bij Fitness Media nog veel meer mogelijkheden wat betreft formaat, gewicht en het aantal pagina’s. Wij adviseren je graag over de vormgeving en inhoud van jouw flyers.

Huis-aan-huis verspreiding

Wil je geen werk hebben van de verspreiding van jouw flyers? Bij Fitness Media kunnen wij niet alleen jouw flyers drukken, maar vervolgens kunnen wij ook de huis-aan-huis verspreiding regelen. Wij werken samen met PostNL en Spotta om jouw fitness flyers te verspreiden. Wil je de flyers liever zelf verspreiden? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt de folders dan laten thuisbezorgen of bij ons komen ophalen.

Wil je meer informatie over de tarieven en mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Promoot jij jouw sportschool liever op een andere manier? Je kunt ook bij ons terecht voor het drukken van een eigen krant, een fitness magazine of ander drukwerk.

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico
?>