Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer
news-img-big

04 apr 2018

Een handdoek bedrukken maakt reclame voor jouw sportschool

Je wilt als sportschoolhouder natuurlijk graag promotie maken voor jouw sportschool, maar dit is het leukste als je jouw leden daar ook direct plezier van hebben. Een handdoek bedrukken of laten borduren is daarvoor dé oplossing! Je kunt de handdoeken weggeven onder jouw leden maar natuurlijk ook tegen een kleine vergoeding aanbieden. Ontdek hier alle voordelen die bedrukte handdoeken jouw sportschool geven!

Extra aandacht voor jouw fitnesscentrum

Een bedrukte of geborduurde handdoek met het logo van jouw sportschool is niet alleen een geschenk voor jouw leden maar ook voor jou. Van een handdoek wordt niet alleen in de sportschool gebruik gemaakt, maar bijvoorbeeld ook op het strand of bij het zwembad. Een handdoek borduren of bedrukken met eigen logo zorgt daarmee voor reclame op alle plekken waar de handdoek gebruikt wordt. Zo wordt een handdoek met logo voor jouw leden automatisch een promotiemiddel voor jouw fitnesscentrum!

De voordelen voor jou

Waarom moet je als sportschoolhouder nou écht handdoeken laten bedrukken? Er zijn namelijk vele voordelen waar je van kunt profiteren. We hebben de voordelen hieronder voor je op een rijtje gezet.

  • Het logo van jouw sportschool goed zichtbaar
  • Handdoeken worden gebruikt op vele plaatsen
  • Een gewaardeerd geschenk voor jouw leden
  • Vele verschillende maten en kleuren

Een handdoek bedrukken volledig naar jouw wensen

Bij Fitness Media kun je een handdoek bedrukken of borduren in allerlei maten en kleuren. Het ontwerp kan volledig in de huisstijl van jouw fitnessstudio worden gemaakt. Er zijn 3 technieken om handdoeken voor jouw sportschool te laten maken:

  • Boordinweving: hierbij wordt het logo in de boord van de handdoek ingeweven.
  • Borduring: het logo van het handdoek wordt geborduurd in de handdoek en vervaagt daardoor minder snel.
  • Jacquard: bij deze techniek wordt het logo in de handdoek geweven.

De meest voorkomende maat van handdoeken is 50 x 100 cm, maar neem gerust contact op als je graag een andere maat handdoek wilt laten bedrukken.

Bestel een gratis proefdruk!

Wil je de kwaliteit van onze handdoeken zelf zien en voelen? Dat kan, want bij Fitness Media kun je een gratis proefdruk bestellen van een handdoek met het logo van jouw sportschool. Hiermee kun je zelf ervaren welke voordelen het jouw sportschool oplevert.

Wil je een specifiek ontwerp handdoek bedrukken of wil je graag een prijsopgave? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico
?>