Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer
news-img-big

09 sep 2020

Masterclass

Masterclass Crown Consultancy

Het is een online masterclass via Zoom waar Iman Ghashayar van Crown Consultancy alle deelnemers (maximaal 5!) tips geeft, hoe zij de routing van een online lead naar een betalend klant het beste kunnen uitvoeren. Het zijn de 5 gouden sales tips om zo effectief mogelijk te werk te gaan.

Tip 1: Heeft te maken met de telefonische opvolging van de lead
Tip 2: Gaat over het gesprek wat op de club plaats vindt
Tip 3: Gaat over de abonnementen
Tip 4: De administratiekosten
Tip 5: Het analyseren van de juiste cijfers

Deze exclusieve masterclass van Crown Consultancy in samenwerking met Fitness Media is vooral geschikt voor clubs die niet maximaal rendement uit hun leads halen. Wacht niet te lang met je aanmelding, er is slechts plaats van 5 deelnemers.

Datum: Dinsdag 22 september van 10:00 uur - 11:00 uur

Meld je nu aan via info@fitnessmedia.nl o.v.v. Masterclass Crown Consultancy

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico
?>