Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer
news-img-big

03 mrt 2018

Voordelen van offline marketing voor jouw sportschool

Tegenwoordig is bijna alles gedigitaliseerd en word je digitaal benaderd met allerlei soorten advertenties en aanbiedingen. Is offline marketing dan nog relevant voor jouw sportschool? Ja, absoluut! Lees snel verder over alle voordelen die Fitness Media jou biedt met offline marketing.

Benader jouw doelgroep op een persoonlijke manier

Als sportschool wil je natuurlijk het liefst zoveel mogelijk potentiële klanten benaderen om bij jouw sportschool klant te worden. Benader jouw doelgroep op een persoonlijke manier, dit is namelijk veel succesvoller. Creëer met offline marketing een beleving voor jouw doelgroep, hiermee voelt jouw nieuwe klant zich persoonlijk benaderd. Met onze gepersonaliseerde flyers en ander drukwerk maak je jouw doelgroep enthousiast en kun je ze als nieuwe klant verwelkomen. Kijk hier hoe wij jou kunnen helpen met fitness folders voor jouw sportschool.

Creëer vertrouwen en naamsbekendheid

Als sportschool wil je natuurlijk graag naamsbekendheid verkrijgen, waardoor mensen door mond-tot-mond reclame uiteindelijk zelf naar jouw sportschool komen. Offline marketing kan jou helpen om dat vertrouwen en die naamsbekendheid te creëren. Hier hoeft niet direct een nieuwe klant het doel te zijn, maar kan offline marketing ook helpen om het vertrouwen en de naamsbekendheid te creëren die ervoor zorgt dat een twijfelende consument uiteindelijk over de streep getrokken wordt. Bij ons wordt er niet alleen gepersonaliseerd drukwerk geleverd, maar wordt er ook met een kritische blik vanuit fitness marketing meegekeken en geadviseerd.

Bereik de doelgroep die je online niet kan bereiken

Ondanks dat een groot gedeelte van marketing tegenwoordig online gebeurt, moet het gedeelte van de consumenten dat online niet benaderd kan worden, zeker niet vergeten worden. 55+ers of andere potentiële klanten geven soms de voorkeur aan de traditionele marketing, maar schuif deze doelgroep zeker niet aan de kant. Doordat wij naast online marketing ook offline marketing aanbieden, kun je hiermee je gehele doelgroep bereiken, niet alleen de mensen die online actief zijn.

Pak de grotere kans op een nieuwe aanmelding

Nieuwe aanmeldingen is natuurlijk waar je het allemaal voor doet als sportschool. Benader jouw doelgroep persoonlijk, bijvoorbeeld in combinatie met een sample of promotiemateriaal, want dan wordt de voorkeur voor jouw sportschool aanzienlijk hoger. Wanneer iemand voorkeur heeft voor jouw sportschool, is de kans groot dat hij niet meer naar de concurrent gaat en zich zal aanmelden bij jouw sportschool.Ook voor promotiemateriaal kun je bij ons terecht. Zo kun jij jouw sportschool meer onder de aandacht brengen met gave RFID-bandjes, bedrukte bidons of een handdoek. Wil jij promotiemateriaal laten maken voor jouw sportschool? Fitness Media haalt voor jouw wensen alles uit de kast!

Wil je jouw sportschool deze extra aandacht niet ontzeggen? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico
?>