Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer
news-img-big

04 apr 2018

RFID bandjes geven jouw sportschool bekendheid

Er zijn tegenwoordig steeds meer dingen in de sportschool die elektronisch gebeuren en zo is er nu ook het RFID polsbandje. Hiermee wordt het de klant niet alleen makkelijker gemaakt, maar profiteer je als sportschoolhouder ook van promotie. Lees snel verder hoe RFID bandjes jouw sportschool voordeel kan opleveren!

Wat zijn RFID bandjes?

RFID (Radio Frequency Identification) is een manier om een persoon of object op afstand te identificeren via radiosignalen. Met RFID chips kan elektrische informatie worden opgeslagen en kunnen ze draadloos kunnen worden uitgelezen, waardoor er talloze gebruiksmogelijkheden zijn. Een voordeel van RFID bandjes is dat er geen fysiek contact nodig is en dat het bijna onmogelijk is om fraude te plegen.

Gebruik RFID in jouw sportschool!

RFID bandjes kun je ook in jouw sportschool gebruiken. Zo kan de RFID chip in de bandjes draadloze toegang geven tot jouw fitnesscentrum of zwembad. Ook kunnen RFID bandjes in jouw sportschool nuttig zijn voor de toestellen. Bij eGym slaat de chip in het bandje alle toestelinstellingen op, zoals de startpositie en de zwaarte van de gewichten. Komt een sporter dan met zijn polsbandje bij een toestel, dan worden de opgeslagen instellingen automatisch klaargezet. RFID is ook ideaal voor het betalen in jouw sportclub. Wil iemand iets te drinken halen in de kantine of de abonnementskosten voldoen? Dan hoeven ze enkel geld te storten op de chip en is het net als contactloos betalen met je pinpas. Kortom, RFID bandjes maken het dus klant én sportschoolhouder makkelijker!

Hoe zorgen RFID bandjes voor promotie?

Fitness Media maakt RFID bandjes compleet op maat en in de huisstijl van jouw club. Hierdoor maakt een klant automatisch reclame voor jouw sportschool als hij het bandje om heeft. Zo krijgen jouw RFID bandjes niet alleen een functie in de sportschool maar ook daarbuiten! Wil je ook RFID bandjes laten maken voor jouw sportschool? Neem snel contact met ons op voor een prijsopgave of om een ontwerp te laten maken.

Nóg meer bekendheid voor jouw sportschool

Bij Fitness Media kun je ook terecht voor andere promotiemiddelen, zodat jij jouw sportschool nóg beter onder de aandacht kan brengen. De juiste mix van promotiemiddelen zal namelijk meer resultaat opleveren. Kijk eens wat we nog meer aanbieden:

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico
?>