Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer
news-img-big

03 mrt 2018

Voordelig adverteren via Facebook

Maak jij al gebruik van internet om jouw sportschool te promoten? Misschien adverteer je al wel via Google, maar ook social media is een handig middel om te adverteren via internet. Een goed voorbeeld van een geschikt social media-platform is Facebook. Met behulp van effectieve campagnes op Facebook stuur je klanten direct door naar jouw website! Wij vertellen je welke voordelen er zitten aan adverteren via Facebook.

1. Adverteer gerichter

Adverteren via Facebook biedt veel voordelen. Facebook weet veel van haar gebruikers. Van al deze gegevens kun jij ook gebruik maken! Mede door deze informatie kun je beter op jouw doelgroep adverteren. Facebook weet niet alleen waar ze wonen en wie ze zijn, maar ook de interesses buiten jouw diensten om. Met deze gegevens ga je specifiek adverteren, wat uiteindelijk zorgt voor meer inschrijvingen!

2. Goed inzicht in resultaten

Wanneer je adverteert via Facebook, kun je precies zien hoe veel mensen op jouw advertentie hebben geklikt, wat de kosten per zo’n klik zijn en welke advertenties het beste hebben gewerkt. Hierdoor kun je jouw advertenties steeds specifieker maken, ook wel optimaliseren genoemd, wat zorgt voor nóg betere resultaten. Naast het aantal kliks is het ook mogelijk om te zien wanneer er daadwerkelijk een inschrijving is gedaan.

3. Eerdere bezoekers weer geïnteresseerd maken

Door een bepaald kenmerk aan een advertentie te koppelen, is het mogelijk om speciaal te adverteren op de gebruikers die jouw website al eerder bezocht hebben. Deze mensen zijn dus al geïnteresseerd in jouw sportschool. Deze bezoekers zijn vaak makkelijker over te halen om toch lid te worden. Dit zorgt dus voor meer inschrijvingen!

4. Klein budget, goed resultaat

Met adverteren via Facebook kan een klein budget al veel opleveren. Dit komt onder andere doordat het mogelijk is om de doelgroep specifiek te benaderen. Hierdoor zorg je dat de juiste mensen worden bereikt. Dit zijn mensen die waarschijnlijk op zoek zijn naar jouw diensten. Dit zorgt er weer voor dat je jouw budget optimaal besteed.

Start vandaag nog met Facebook advertising

Kortom, met advertenties op Facebook is het mogelijk om de doelgroep goed in beeld te krijgen en om vervolgens specifiek te kunnen adverteren. Daarnaast heb je een goed inzicht in de resultaten om vervolgens nog beter te adverteren. Door te adverteren via Facebook kun je eerdere bezoekers ook makkelijker binnenhalen. Wij zijn gespecialiseerd in adverteren via Facebook en kunnen jou helpen! Nieuwsgierig geworden? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico
?>