Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer
news-img-big

12 dec 2020

Webinar: Strengere coronaregels en gevolgen voor de fitnessbranche

Naar aanleiding van de persconferentie van 14 december, waar is aangekondigd dat de sportscholen opnieuw moeten sluiten, organiseert FitNation een extra webinar. Ditmaal op een ander tijdstip dan je misschien gewend bent: woensdag 16 december om 12:00 uur.

Men wil je namelijk zo snel mogelijk van de juiste informatie voorzien en je praktische tips meegeven voor de komende periode.

Daan Bakker en Midge van Dijk van FitNation gaan het gesprek aan met Patrick Rijnbeek, de directeur van NL Actief. Samen gaan ze de volgende vragen beantwoorden:

• Hoe ziet het huidige traject eruit?
• Hoe en wanneer gaan de clubs weer open?
• Wat kun je als club doen om toch service te blijven verlenen aan je leden?

Grijp je kans en stel je vraag! Stuur je vraag van tevoren in, of stel ze tijdens het webinar in de chat. Dit webinar wil je niet missen. Kun je er woensdag niet bij zijn? Schrijf je dan toch in. Donderdag krijg je alle learnings en de opnames in je mailbox.

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico
?>