Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer
news-img-big

04 apr 2020

Welkom Terug Banner Milon Premium Clubs

In deze roerige tijd is onze uitdaging de uitdaging van onze klanten. Vanwege het coronavirus zijn alle sport- en fitnesscentra gesloten. Er komt - hopelijk op zeer korte termijn - een moment dat alle fitnessclubs de deuren weer mogen openen, wanneer de gezondheidsrisico's het toelaten.

Fitness Media heeft een rollup banner ontworpen, om je leden een warm welkom te heten bij binnenkomst. Deze banner is naast het vaste design voor de Milon Premium Clubs ook op maat te bestellen.

De tarieven:

Welkom Terug Milon Premium Clubs - € 59,00 ex. BTW p/s
Aangepaste vormgeving (foto/huisstijl incl. proefdruk) - € 89,00 ex. BTW p/s

Klik voor meer informatie over de Welkom Terug Rollup Banner

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico
?>