Leadcampagnes

Vraag nu informatie aan Lees meer

Polar Aanbieding

Wil je als sportcentrum iets doen voor je trouwe leden? Voor de leden die nu niet kunnen komen sporten, maar (eventueel) wel hun abonnementsgeld betalen? Bied jouw leden een waardevolle korting op Polar Watches via Fitness Media.

Voor alle fitness- en sportcentra hebben wij samen met Polar Watches een voucheractie op touw gezet: maar liefst 20% korting met vouchercode STAYFIT20 op het Polar Vantage M multisporthorloge of het Polar Ignite fitnesshorloge met GPS.

Elk sport- en fitnesscentrum in Nederland mag deze code delen met de leden. In plaats van te sporten profiteren zij als lid van jouw fitnesscentrum van deze zeer aantrekkelijke actie, om de pijn een klein beetje te verzachten.

Zo helpen we elkaar een beetje in deze bizarre periode en blijven je leden hopelijk gemotiveerd om te blijven bewegen en daarmee het immuumsysteem sterk te houden

De kortingscode STAYFIT20 geeft 20% korting op het:
• Polar Ignite fitnesshorloge met GPS: https://www.polar.com/nl/ignite
• Polar Vantage M multisporthorloge: https://www.polar.com/nl/vantage/m

Deze kortingscode is geldig t/m 1 juni 2020 en uitsluitend geldig voor de Nederlandse Polar webshop.

De vouchercode kan in de webshop bij het afrekenen ingevoerd worden, waarna er 20% van de prijs afgaat. De verzending is helemaal gratis, de bestelling wordt in 2-3 werkdagen (afhankelijk van drukte bij de post) geleverd.

Over de horloges

De Polar Ignite en Vantage M geven een volledig beeld van je gezondheid. Veel mensen zijn hiermee bezig. Ze houden je slaap bij – slaapduur, slaapkwaliteit, slaapfasen – maar wat nóg interessanter is: Ze meten ’s nachts automatisch in hoeverre je herstelt van training, dagelijkse activiteit en stress (door meting van de activiteit van je autonome zenuwstelsel). Ook als je bijvoorbeeld gestrest bent door werk of relatieproblemen, heeft dit invloed op je slaap en gezondheid. Deze functie, Nightly Recharge, geeft je een score. Deze score wordt ook weer meegenomen in de functie FitSpark. Dit wil zeggen dat de workouts dagelijks aangepast worden op jouw energieniveau en “jouw” batterij. Het kan dus zijn dat je goed geslapen hebt, niet overbelast bent door training, maar dat FitSpark je toch een rustigere training aan raadt. Dit kan zijn doordat je bijvoorbeeld stress ervaart.

De functie FitSpark laat dagelijks nieuwe workouts op je horloge verschijnen. Heel fijn in deze tijd waarin we niet naar de sportschool mogen of gebruik kunnen maken van een personal trainer. Er worden dagelijks 2-4 verschillende workout opties gegeven: cardio, kracht en stretching. Via deze link vind je meer informatie over FitSpark: https://www.polar.com/nl/smart-coaching/fit-spark. Deze functie zit zowel op de Ignite als op Vantage.

Gebruik de vouchercode: STAYFIT20

Je mag dus als fitnessclub al jouw leden informeren over deze actie. Bijvoorbeeld via nieuwsbrief of je Facebookpagina. Als je nog vragen hebt, mail of bel gerust: 0592-420561

Heb je verder nog vragen over fitness marketing voor jouw club? Neem dan gerust contact met ons op!

De Fitspark Functie

De functie FitSpark laat dagelijks nieuwe workouts op de horloges verschijnen. Heel handig in deze tijd waarin je leden niet naar de club mogen komen, zo worden ze naast jouw online trainingen gemotiveerd om te blijven bewegen.

Meer informatie over de FitSpark Functie
octagon-border

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico