Leadcampagnes

Vraag nu informatie aan Lees meer

Transparante rollup banner

Deze transparante rollup banners zijn ook inzetbaar als preventiescherm.

De rollup banners worden voorzien van een glashelder PVC doek met een B1 Brandcertificering. Dit doek is helemaal lucht- en vochtdicht en eenvoudig te reinigen met water en desinfectiemiddel. Hierdoor voldoen de banners aan de eisen van het RIVM.

Groot voordeel van deze transparante roll up banner: het is een licht en handzaam product dat eenvoudig mee te nemen is, plús in verhouding met de aluminium frames een stuk voordeliger. We bieden deze rollup banners aan in 3 standaardformaten: 85, 100 en 120 cm. Andere formaten zijn niet mogelijk, de cassettes hebben vaste maten.

De tarieven

85 x 200 cm = € 49,00 per stuk
100 x 200 cm = € 59,00 per stuk
120 x 200 cm = € 74,00 per stuk

Tarieven zijn ex. BTW en verzendkosten.

Bel voor meer informatie 0592-420 561 of mail naar info@fitnessmedia.nl

Creëer een gevoel van veiligheid...

Transparante rollup banners in 3 formaten

Vraag nu meer informatie aan >>
octagon-border

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico