Leadcampagnes

Vraag nu informatie aan Lees meer

Vloertape

In deze roerige tijd is onze uitdaging de uitdaging van onze klanten. Vanwege het coronavirus zijn alle sport- en fitnesscentra gesloten. Er komt – hopelijk op zeer korte termijn – een moment dat alle fitnessclubs de deuren weer mogen openen, wanneer de gezondheidsrisico’s het toelaten.

Deze vloertape is geschikt om afstanden te markeren. De tape is bedrukt met de tekst ‘1,5 meter afstandhouden’ plus een gevaar-icoon.

Per pak van 6 rollen van 66 meter per rol: € 36,00 excl. verzendkosten (€ 7,50 per pak)

Bestellen kan heel eenvoudig door het aantal pakken en eventuele verdere wensen te mailen naar info@fitnessmedia.nl

Je kunt ook het onderstaande formulier invullen

  Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via (+31) 592-420 561

  Team Fitness Media

  Vloertape bestellen?

  Meer informatie >>
  octagon-border

  Drukwerk

  Lees meer
  logo-ico

  SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

  Leadcampagnes

  Lees meer

  Ook voor aankleding!

  Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

  De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

  Neem contact met ons op!

  Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

  Ja, ik wil meer weten!
  logo-ico