Leadcampagnes

Vraag nu informatie aan Lees meer

Voor Altijd Fit

Vorig jaar heeft de Stichting Fitness is Medicijn tijdens de lockdown een kort geding tegen de staat gevoerd; velen van jullie hebben een financiële bijdrage geleverd aan dit initiatief. Hoewel het kort geding veel geld heeft gekost, heeft de stichting nog een bedrag van een kleine €5.000,- op haar rekening. Als bestuur van de stichting hebben wij ervoor gekozen om, in lijn met onze doelstellingen, dit bedrag te besteden aan het enige echte medicijn tegen COVID-19 en alle welvaartsziektes, namelijk: fitness.

Samen met Fitness Media is een campagne opgezet: ‘Voor Altijd Fit!’. Meedoen is kosteloos. Het budget in de stichting wordt als advertentiebudget verdeeld over alle deelnemende clubs.

Wil je meedoen aan deze campagne, meld je dan aan vóór as. dinsdag 12 juli via onderstaand formulier.

  "Groeien met een stabiele aanvoer van nieuwe leden"

  Ja, stuur mij meer informatie >>
  octagon-border

  Drukwerk

  Lees meer
  logo-ico

  SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

  Leadcampagnes

  Lees meer

  Ook voor aankleding!

  Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

  De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

  Neem contact met ons op!

  Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

  Ja, ik wil meer weten!
  logo-ico