Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer

Webdesign

Een goed werkende website is tegenwoordig van essentieel belang. Dus ook voor een fitnesscentrum is een goede website onmisbaar. Tegenwoordig bezoekt 80% jouw website vanaf mobiel of tablet daarom maken wij elke website met een responsive design. Een responsive design website is goed zichtbaar op zowel computer, mobiel en tablet, zo weet u zeker dat alle bezoekers jouw website goed zien. Wij werken in enkele stappen om een nieuwe website voor jouw sportschool te ontwerpen:

Ontwerp
Wij leveren een website op maat. Jij kiest zelf de kleuren, stijl en vorm van jouw nieuwe website.

Responsive design
Responsive websites passen zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website.

Een aantal voorbeelden van websites die we hebben mogen opleveren:

Fit-Fun.nl
TheBlueZonGym.nl
Sjabbens.nl
ilCuore.nl
Fitsportland.nl
Slimmer-Fit.nl

Benieuwd wat wij voor jouw sportschool kunnen betekenen? Bel met 0592 420 561 en wij vertellen je graag meer!

Fitness Media verzorgt jouw nieuwe responsive website van A tot Z

Neem nu vrijblijvend contact met ons op
octagon-border

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico