Search

Citydisplays

Tegenwoordig zijn de frames met driehoeksborden en tweevlaks/sandwichborden niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Waar voorheen de frames nog een ‘rommelige’ indruk maakten, zijn de meeste frames nu vervangen door meer organisch vormgegeven frames. De uitstraling van de displays is hierdoor sterk verbeterd!

Fitness Media werkt samen met een aantal betrouwbare concessiehouders als Hoffman Outdoor, Centercom en Event Support Holland om je campagne vorm te geven en tot een goed resultaat te leiden. Als mediabureau krijgen wij andere tarieven dan wanneer jij zelf een aanvraag doet. Omdat wij de posters tegen scherpe prijzen kunnen leveren heb jij altijd voordeel met Fitness Media. Wij adviseren buitenreclame altijd te combineren met een eigen krant of flyer om een zo groot mogelijk bereik te creëren en het hoogste rendement uit jouw eigen campagne te halen.

Kom maar op met die nieuwe leden!

Buitenreclame door middel van driehoeksborden. Een beproefd medium dat zich al jaren bewijst.

 

 

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.