Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer

Fotobehang

Heb je een foto die je levensgroot geprint wil hebben? Dan kun je bij Fitness Media fotobehang op maat laten maken.

De foto wordt gedrukt op 120 grams vliesbehang. Dit fotobehang is sterk, scheurvast en natuurlijk licht afneembaar (gebruik hiervoor een zachte doek). De banen van het fotobehang zijn 47,5 cm breed en zijn daardoor veel makkelijker aan te brengen dan de veel bredere banen die regelmatig online worden aangeboden.

Afbeeldingen worden gedrukt op hele banen van 47,5 cm breed, het kan dus voorkomen dat de laatste baan een onbedrukte strook heeft om tot het door u gewenste formaat te komen. Het aantal banen is onbeperkt.

Vliesbehang

Je hebt geen behangtafel nodig omdat de wand/muur met lijm kan worden ingesmeerd. Vliesbehang krimpt niet, door de banen strak naast elkaar te plakken ontstaat er een prachtige print op uw muur. Zorg ervoor dat de ondergrond droog, schoon, glad en egaal van kleur is.

Vragen of meer informatie? Neem hiervoor contact met ons op!

Bestel voordelig en snel je eigen professionele fotomuur voor jouw fitnessclub.

Neem nu contact met ons op
octagon-border

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico