Zoek

Flyers & brochures

Flyers en folders zijn bewezen succesvol in de marketing. De verspreidingsmogelijkheden zijn legio en het wervend effect is groot. Met een flyer of folder breng je jouw sportschool, nieuw lesaanbod of Open Dag onder de aandacht bij een breed publiek. Laat ze huis-aan-huis verspreiden (Fitness Media is businessdealer van o.a. het folderpakket Spotta), overhandig ze bij inschrijving of binnenkomst, zet ze in een folderstandaard. Wij verzorgen flyers en folders in de huisstijl van jouw club, aantrekkelijk vormgegeven en met een pakkende inhoud.

ONTWERP

Wij kunnen jouw flyer helemaal naar wens maken in huidige stijl, of helemaal nieuw vormgegeven. De meest gebruikte formaten voor een flyer zijn A4 en A5, maar we adviseren je graag in formaat, gewicht en aantal pagina’s.

VERSPREIDING

Je flyer laten bezorgen? De huis-aan-huis verspreiding van je folder of flyer nemen we je graag uit handen. Wij werken samen met PostNL voor de verspreiding van de fitness flyers. Wil je zelf de flyers verspreiden? Dan kan dit natuurlijk ook.

Inspiratie nodig voor een eigen flyer of folder?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.