Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer

RFID Bandjes

Radio Frequency Identification (RFID) is een manier om op afstand objecten of personen te identificeren via radiogolven. Zo worden tags (of chips) gebruikt om elektronische informatie op te slaan en kunnen ze draadloos gelezen worden door RFID lezers. Deze bandjes zijn ideaal voor bijvoorbeeld FunXtion, toegangscontrole of de koppeling met eGym of Milon Cirkel in jouw sportschool. Wij kunnen deze bandjes ontwerpen compleet in de huisstijl van jouw club.

Tarieven: (op basis van 2 kleuren, bedrukking/gravering inclusief)
• 200 stuks, € 3,24 p/s
• 300 stuks, € 3,00 p/s
• 400 stuks, € 2,82 p/s
• 500 stuks, € 2,52 p/s
• 1.000 stuks, € 1,98 p/s

Meer bandjes nodig? Laat het ons weten! We maken graag een ontwerp en vrijblijvende prijsopgave.

Voorbeeld bij eGym:

De chip in het polsbandje slaat alle toestelinstellingen op, zoals startpositie en bewegingsradius. Dankzij de chip kan jouw sporter zich telkens op het eGym toestel identificeren. Deze wisselt hierdoor automatisch naar de opgeslagen oefenprogramma’s en instellingen.

Voorbeeld bij FunXtion:

Bijvoorbeeld de FunXtion Experience Station, deze werkt met een RFID-armband. Jouw sporter houdt zijn of haar armband tegen de FES, waarna de persoonlijke gegevens op het scherm worden geladen. In het My FunXtion-account wordt vanaf dan alle activiteit bijgehouden, zoals afgeronde work-outs en challenges, inclusief resultaten.

Voorbeeld toegangscontrole:

Draadloze toegangscontrole voor jouw fitnesscentrum, zwembad of saunacomplex? Dan zijn polsbandjes met chip dé oplossing. De polsbandjes met RFID chip zijn in verschillende frequenties en types verkrijgbaar.

Neem gerust contact met ons op voor advies of meer informatie.

Polsbandjes in jouw huisstijl!

We maken graag een vrijblijvend ontwerp!
octagon-border

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico