Zoek

Freesletters en gevelletters

Freesletters zijn verkrijgbaar in dibond, geborsteld RVS of massief door-en-door-gekleurd kunststof. In aansprekende heldere kleuren en in meerdere diktes. Gebruik de letters (of vormen) voor je logo, slogan of andere inspirerende tekst aan muur of wand! Montage van de letters is zeer eenvoudig door de bijgeleverde mal, maar montage op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Een inspirerende tekst aan de wand, je logo contour uitgesneden en fullcolour gevelreclame. Snel geregeld met onze freesletters!

GEVELLETTERS

Als je geïnteresseerd bent in de belettering van je pand met gevelletters, ben je natuurlijk ook benieuwd naar de tarieven. Het is helaas lastig om een direct een prijsopgave te geven van gevelletters bedrukken. Dit heeft natuurlijk te maken met je materiaalkeuze en complexiteit van de letters of logo’s.

We kunnen wél alvast vermelden dat het voordeligste materiaal voor langdurig buitengebruik dibond is. Dit materiaal is licht in gewicht en weerbestendig. Luxere opties voor het bedrukken van gevelletters zijn dibond brushed (aluminium), trespa en acrylglas. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

 

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.