Zoek

Aankleding

Fitness Media levert textieldoeken met aluminium frame op maat, om jouw sportschool een andere uitstraling te geven. Deze textieldoeken kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto/tekst of een door ons gemaakt design. Tevens leveren wij (en uiteraard op maat) uitgefreesde logo’s in verschillende materialen, fotobehang, airtex, gevelbelettering en indoor spandoeken. Kortom, alles om een goede sfeer neer te zetten in jouw club of studio.

VOORDELEN TEXTIELDOEKEN:

  • Sterk, duurzaam materiaal met luxe uitstraling
  • In elk gewenst formaat
  • Gemakkelijk te monteren
  • Eenvoudig te verwisselen

MAKKELIJK VERWISSELBAAR

Deze textieldoeken in een aluminium frame kunnen gemakkelijk worden verwisseld met een ander doek. De doeken worden door middel van een pees in het frame gezet. Ben je uitgekeken op een foto? Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek bevestigd, zo creëer je continu een andere wandversiering en een unieke sfeer. Het frame is gemakkelijk te monteren aan praktisch ieder type wand. Montage op locatie is uiteraard ook mogelijk, in Nederland en België.

EIGEN FOTO OF KIES UIT ONZE BEELDBANK

Je hebt zelf de keus om een eigen foto op een doek te laten drukken. Je kunt ook kiezen uit onze beeldbank: we hebben duizenden sfeerfoto’s. Er zit vast iets tussen wat je boodschap kracht bijzet!

Wil je een eigen gemaakte foto op textieldoek laten drukken? Dan moet de foto wel aan een aantal voorwaarden voldoen, zoals een hoge resolutie en goede afmetingen. Meer weten? Vraag maar raak, we geven graag antwoord!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Opzoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij zijn gespecialiseerd in textieldoeken op formaat.

 

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.