Zoek

Zoek jij ook personeel voor jouw fitnessclub?

Ook moeite met het vinden van nieuwe medewerkers?

Of je nu op zoek bent naar een fitnessinstructeur, een yoga-docent, een medewerker voor de horeca, een EGYM / Milon coach of schoonmaker; met een vacaturecampagne op social media bereik je jouw potentiële teamleden.

Je wilt graag zichtbaar zijn bij de juiste doelgroep en kandidaten enthousiasmeren voor de functie in jouw club. Iemand met de benodigde ervaring, met de juiste diploma’s of juist iemand die weet hoe hij leden écht kan helpen hun doelen te bereiken.

Fitness Media is gespecialiseerd in vacaturecampagnes voor de fitnessbranche en heeft al meer dan 47 clubs geholpen aan geschikte medewerkers. Naast fitnessinstructeurs ook bijvoorbeeld een nieuwe judoleraar, receptiemedewerker of commercieel talent.

Wat kost een vacaturecampagne?

Voor een vacaturecampagne van 14 dagen vragen wij 175,- exclusief advertentiebudget. Hiervoor wordt de landginspagina op maat gemaakt, de advertentiesets ontwikkeld en optimaliseren wij de campagne. Mochten wij na 14 dagen nog niet de juiste kandidaat hebben gevonden, kunnen we campagne met 14 dagen verlengen. Het tarief hiervoor is 75,- (ook weer exclusief budget)

Meer weten over jouw vacaturecampagne?

Vraag hieronder alle informatie aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.