Zoek

Eigen magazine

In een eigen glossy magazine kun je alles vertellen (en laten zien) over jouw sportcentrum. Een magazine is dan ook een mooie en effectieve manier om nieuwe leden te werven. Of een effectieve wijze om bestaande leden nog enthousiaster te maken over het aanbod in jouw fitnesscentrum. Een eigen magazine vol foto’s en informatie over je club, de trainers, het lesaanbod en speciale acties maakt je doelgroep nieuwsgierig en enthousiast.

ONTWERP

Fitness Media verzorgt in samenwerking met jou de volledige uitgave: de lay-out en het drukwerk. Wij werken met vormgevers die al honderden magazines hebben ontworpen en gemaakt. Jij kiest zelf het aantal pagina’s, welke foto’s en welke tekst er wordt gebruikt. Het mooiste is om hoge kwaliteit foto’s te gebruiken van je club.

VERSPREIDING

Je magazine laten bezorgen? De huis-aan-huis verspreiding nemen we je voor je graag uit handen. Wil je het magazine zelf verspreiden? Dan kan dit natuurlijk ook. Een andere manier om de magazines onder de aandacht te brengen is ze te overhandigen bij inschrijving of deze in een folderstandaard in de sportschool te zetten. Zo houdt je de kosten laag.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of kijk eens op Fitness Media Facebookpagina voor inspiratie!

Je eigen magazine?

 

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.