Zoek

Verspreiding

Huis-aan-huis verspreiding is een zeer effectief middel om meer omzet te genereren in een korte periode, om een hogere naamsbekendheid of meer aandacht te krijgen voor je sportcentrum.

HUIS AAN HUIS IN JOUW REGIO

Fitness Media zorgt dat je drukwerk met een hoge attentiewaarde wordt verspreid. We kunnen je drukwerk op verschillende manieren verspreiden. Bijvoorbeeld exclusief, ingevouwen in de wekelijkse krant, of in het Spotta sealpakket. Fitness Media is officieel businessdealer van Spotta, maar werkt ook veel samen met regionale verspreidbureau’s als BDU, De Persgroep en kleinere lokale partijen.

SCHERPE TARIEVEN

Door ons hoge jaarvolume kunnen we zeer scherpe tarieven aanbieden, waardoor je bij ons eigenlijk altijd voordeliger uit bent dan wanneer je zelf verspreiding inkoopt. Een echte win-win situatie dus! Graag brengen we je verspreidingsgebied voor je in beeld.

SPOTTA FOLDERDISPLAY

Door de komst van de JA/JA sticker in onder andere Amsterdam krijgen vele huishoudens niet meer de folders in de bus.

Na een succesvolle testperiode waarbij de Folderdisplay zeer enthousiast is ontvangen, wordt het product nu verder uitgerold. In de opvallende Folderdisplay is het Spotta folderpakket verkrijgbaar in de winkelstraat en voor winkelende consumenten gratis mee te nemen, juist als ze thuis geen folderpakket ontvangen.

De Spotta Folderdisplay is beschikbaar op high traffic locaties met veel winkelend publiek. Het is een opvallende display met premium uitstraling die voornamelijk bij bakkers, slagers, boekhandels en convenience stores staat. De Folderdisplays zijn nu beschikbaar in Amsterdam en Rotterdam. De komende periode breidt Spotta de folderdisplay locaties uit naar andere steden.

Meer weten over de tarieven en mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een prijs aan of bel direct met 0592 420 561.

In welke week ga jij ‘matten’ ?

 

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.