Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer

Offline Marketing

Kranten, flyers, folders en brochures zijn bewezen succesvol in de marketing. De verspreidingsmogelijkheden zijn legio en het wervend effect is groot. Ook verzorgen wij glossy magazines. In een eigen fmagazine kan jij alles vertellen over je sportcentrum. Een magazine is een mooie en effectieve manier om nieuwe leden te werven. En is daarnaast een mooie manier om bestaande leden nog enthousiaster te maken over het sporten in jouw fitnesscentrum.

Flyers en folders

Met een flyer of folder brengt jouw sportschool, nieuw lesaanbod of open dag onder de aandacht van een breed publiek. Verspreid ze huis-aan-huis, overhandig ze bij inschrijving of binnenkomst, zet ze in een folderstandaard. Wij verzorgen flyers en folders in de huisstijl van jouw club, aantrekkelijk vormgegeven en met een pakkende inhoud. Meer weten over Fitness Flyers en brochures? Lees snel verder

Eigen magazine

Een glossy magazine vol foto’s en informatie over onder andere de sportschool, testimonials van je leden, de trainers, het lesaanbod en speciale acties kan mensen bij jou in de buurt enthousiast maken om ook te komen sporten.

Ja, ik wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen.

  Drukwerk, vormgeving en verspreiding

  Neem nu contact met ons op!
  octagon-border

  Drukwerk

  Lees meer
  logo-ico

  SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

  Leadcampagnes

  Lees meer

  Ook voor aankleding!

  Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

  De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

  Neem contact met ons op!

  Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

  Ja, ik wil meer weten!
  logo-ico