Search

Offline marketing

Kranten, flyers, folders en brochures zijn bewezen succesvol in de marketing. De verspreidingsmogelijkheden zijn legio en het wervend effect is groot. Ook verzorgen wij glossy magazines. In een eigen fmagazine kan jij alles vertellen over je sportcentrum. Een magazine is een mooie en effectieve manier om nieuwe leden te werven. En is daarnaast een mooie manier om bestaande leden nog enthousiaster te maken over het sporten in jouw fitnesscentrum.

FLYERS EN FOLDERS

Met een flyer of folder brengt jouw sportschool, nieuw lesaanbod of open dag onder de aandacht van een breed publiek. Verspreid ze huis-aan-huis, overhandig ze bij inschrijving of binnenkomst, zet ze in een folderstandaard. Wij verzorgen flyers en folders in de huisstijl van jouw club, aantrekkelijk vormgegeven en met een pakkende inhoud. Meer weten over Fitness Flyers en brochures? Lees snel verder

EIGEN MAGAZINE

Een glossy magazine vol foto’s en informatie over onder andere de sportschool, testimonials van je leden, de trainers, het lesaanbod en speciale acties kan mensen bij jou in de buurt enthousiast maken om ook te komen sporten.

 

Neem voor drukwerk, vormgeving en verspreiding hieronder contact met ons op. 

 

 

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in met je vraag of opmerking!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.