Search

Eigen krant

In een eigen fitness krant kun je alles vertellen over jouw sportcentrum.

Een krant is een mooie en effectieve manier om nieuwe leden te werven. En is daarnaast een mooie manier om bestaande leden nog enthousiaster te maken over het sporten in jouw fitnesscentrum. Een fitness krant vol foto’s en informatie over jouw sportschool, de trainers, het lesaanbod en speciale acties maakt je doelgroep enthousiast en nieuwsgierig.

ONTWERP

Fitness Media verzorgt in samenwerking met jou de volledige uitgave: de lay-out en het drukwerk. Wij werken samen met vormgevers die al honderden kranten voor sportscholen hebben ontworpen. Jij kiest zelf het aantal pagina’s, welke foto’s en welke teksten er worden gebruikt. Het mooiste is om goede kwaliteit foto’s te hebben van jouw sportschool.

VERSPREIDING

Je flyer laten bezorgen? De huis-aan-huis verspreiding van je folder of flyer nemen we je graag uit handen. Wij werken samen met PostNL, Spotta, Axender en regionale verspreidbureaus voor de verspreiding van je krant. Wil je zelf de kranten verspreiden? Dan kan dit natuurlijk ook.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Jouw sportschool (opnieuw) onder de aandacht brengen? We gaan graag met je in gesprek over een eigen Fitness Krant!

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.