Search

Textielframes

Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto/tekst of een design door ons ontworpen.

TEXTIELDOEKEN

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd, zo creëer je continue een andere wandversiering en een unieke sfeer. Je hebt zelf de keus om een eigen foto aan te leveren of kiest uit onze externe beeldbank Shutterstock.

Tevens leveren wij vrijstaande frames (44 mm) om te gebruiken in de club als bijvoorbeeld afscheiding tussen 2 apparaten of als presentatiewand. Ook LED frames behoren tot de mogelijkheden!

TARIEVEN

Wij leveren hoge kwaliteit aluminium frames, met textieldoek met pees, koppelstukken, op maat maken van de foto of ontwerp op maat én aflevering in Nederland of België, tegen de scherpste prijs.

Rekenvoorbeeld:

300 x 200 cm = € 260,00
600 x 250 cm = € 470,00

Tarieven zijn inclusief opmaak/aankoop foto, frame, koppelstukken, peesdoek en transport.

✅ Alle formaten mogelijk
✅ Eenvoudig te monteren (en te vervangen)
✅ Lichtgewicht aluminium
✅ Superscherpe printkwaliteit
✅ Een echte blikvanger in jouw club

Toe aan een nieuwe frisse uitstraling in jouw club? Met een textielframe heb je snel en eenvoudig resultaat!

TIP: Kijk voor inspiratie ook eens op onze Facebookpagina, hier vind je vele voorbeelden van textielframes met peesdoek!

Benieuwd naar de mogelijkheden bij jou in de club of studio? Hou de maten bij de hand, bel met 0592 420 561 en we maken graag een prijsopgave.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.