Zoek

Partners

Fitness Media werkt samen met een aantal partijen om een zo compleet mogelijke dienstverlening te kunnen bieden en snel te kunnen schakelen en koppelen bij leadopvolging, interessante kortingen bieden bij partnerschappen en o.a. de scherpste tarieven aanbieden voor huis aan huis verspreiding.

VIRTUAGYM

Virtuagym biedt een all-in-one hybride sportsoftware voor ledenadministratie, klantbetrokkenheid, coaching en club management. Het platform bestaat uit een compleet ecosysteem met geïntegreerde mobiele apps en bevat modules voor trainings- en voedingsbegeleiding, voortgangsregistratie, online coaching, business analytics, leden- en personeelsadministratie, roostering, facturatie, toegangscontrole, en meer. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een toekomstbestendige fitnessonderneming. Met meer dan 200 medewerkers en kantoren in Amsterdam en Colombia ondersteunt Virtuagym meer dan 15 miljoen consumenten, 30.000+ trainers wereldwijd en ruim 7.500 gezondheidsclubs. Kijk voor meer informatie op Virtuagym.nl


EXCLUSIEVE SPORTCENTRA

Exclusieve Sportcentra is een overkoepelende brancheorganisatie waarbij 100 sport- en fitnesscentra zijn aangesloten. Leden van Exclusieve Sportcentra ontvangen interessante kortingen op meerdere producten en diensten.
Meer weten over Exclusieve Sportcentra? Kijk op Exclusievesportcentra.nl


CLUBPLANNER

Met ClubPlanner houd je controle over je club, grip op leads en zorg je voor loyale leden. ClubPlanner structureert jouw verkoop, member journey en contactmomenten met leden. ClubPlanner is een unieke web-based oplossing met uitgebreide rapportages en een overzichtelijk dashboard. Zo werken jij en jouw medewerkers efficiënter en proactiever. Slimme software voor de fitness & health industrie met bewezen resultaat. Meer weten over ClubPlanner? Kijk op Clubplanner.nl


SPOTTA

Spotta is de grootste speler in het A-segment binnen de huis aan huis branche op foldergebied. We bieden samen met Spotta de verspreiding van het folderpakket, een eigen App met meer dan 500.000 downloads en Spotta.nl. Altijd bij de hand en up-to-date. Spotta is een onderdeel van PostNL. Met meer dan 60 jaar ervaring kunnen we samen bouwen op een sterk bezorgnetwerk met landelijke dekking.


LIJFSTIJL COACHES

LIJFSTIJL Coaches is een kennisnetwerk dat een startende, en zeker ook reeds ervaren Health Professionals zeer compleet ondersteunt op de pijlers:

  • Marketing & Sales
  • Klantbegeleiding
  • Zakelijke overhead
  • Ondernemerschap

Meer weten? Kijk op Lijfstijlcoachworden.nl


 

DOCKDOCK

dockdock biedt 100% omzetgarantie op je sportabonnementen!

Bijna iedere sportschool heeft wel te maken met niet betalende leden. Veel clubs zijn stiekem veel tijd en geld kwijt aan het najagen van leden om te betalen. En een deel betaalt zelfs nooit. Ook de nare gesprekken en de administratie kosten veel tijd en energie. Een incassobureau inschakelen voelt ook vaak niet goed, omdat je leden dan te hard aangepakt worden en hoge boetes krijgen.

Dockdock neemt het debiteurenbeheer van sportabonnementen over en zorgt daarbij dat je elke maand gegarandeerd al je abonnementsgelden krijgt uitbetaald op een manier die ook voor je leden klantvriendelijk is.

HOE WERKT HET?

Dockdock schiet feitelijk het abonnementsgeld aan je voor zodat je het altijd op een vaste datum uitbetaald krijgt. Dus onafhankelijk of je leden dockdock wel of niet betalen. Voor je leden heeft dockdock een handige app, waarin zij makkelijk hun betalingen en abonnementen kunnen beheren en die hen herinneringen stuurt. De app biedt je leden ook nog eens flexibiliteit in betalen, zoals de mogelijkheid om betaling 14 dagen uit te stellen.

Aansluiting bij dockdock is simpel door via je eigen ledenpakket of via het dockdock portaal je leden bij dockdock aan te melden.

Meer informatie: www.dockdock.com


BODYSUPPORT EN BENFIT

BodySupport en BenFit bieden software voor voedingsschema’s en voedingsprogramma’s aan voor coaches, sportscholen, fitnesscentra, boutique clubs, personal trainers, diëtisten, gewichtsconsulenten en overige voedings- en fitnessprofessionals die makkelijk en efficiënt hun klanten willen begeleiden.

Als coach begeleid je klanten naar een gezonde lifestyle met behulp van het BenFit of BodySupport voedingsprogramma, de voedingsapps en jouw persoonlijke coaching. Kijk voor meer informatie op: www.bodysupport.nl en www.benfit.nl


CREATIVE SPORTS GROUP

Creative Sports Group helpt fitnessondernemers met het verbeteren van hun kernactiviteiten. Onze kracht is om u als ondernemer zich te laten focussen op de kernactiviteiten van het bedrijf. Zij helpen met het aanbrengen van structuur en trainen oa uw personeel. Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak via www.creativesportsgroup.nl


 

Meer weten over onze partners en wat we samen voor jouw club kunnen betekenen? Bel direct met Fitness Media op 0592 420 561

Kom jij eens langs voor een kop koffie?

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.