Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer

Partners

Fitness Media werkt samen met een aantal partijen om een zo compleet mogelijke dienstverlening te kunnen bieden en snel te kunnen schakelen en koppelen bij leadopvolging, interessante kortingen bieden bij partnerschappen en o.a. de scherpste tarieven aanbieden voor huis aan huis verspreiding

Exclusieve Sportcentra

Exclusieve Sportcentra is een overkoepelende brancheorganisatie waarbij 100 sport- en fitnesscentra zijn aangesloten. Leden van Exclusieve Sportcentra ontvangen interessante kortingen op meerdere producten en diensten.
Meer weten over Exclusieve Sportcentra? Kijk op Exclusievesportcentra.nl

NHN Support

NHN Support helpt fitness-, health- en wellnessclubs met begeleiding op maat. Tevens is NHN Support exclusief leverancier van Clubplanner, een uniek web-based programma dat het mogelijk maakt om alle processen in de club optimaal te organiseren en aan te sturen. Kortom, in één oogopslag wordt zichtbaar wat er op bedrijfsmatig gebied plaatsvindt o.a. qua instroom, opvolging en retentie, zodat tijdig kan worden bijgestuurd. Meer weten over NHN Support? Kijk op NHNSupport.nl

Spotta

Spotta is de grootste speler in het A-segment binnen de huis aan huis branche op foldergebied. We bieden samen met Spotta de verspreiding van het folderpakket, een eigen App met meer dan 500.000 downloads en Spotta.nl. Altijd bij de hand en up-to-date. Spotta is een onderdeel van PostNL. Met meer dan 60 jaar ervaring kunnen we samen bouwen op een sterk bezorgnetwerk met landelijke dekking.

LIJFSTIJL Coaches

LIJFSTIJL Coaches is een kennisnetwerk dat een startende, en zeker ook reeds ervaren Health Professionals zeer compleet ondersteunt op de pijlers:

 • Marketing & Sales
 • Klantbegeleiding
 • Zakelijke overhead
 • Ondernemerschap
 • Meer weten? Kijk op Lijfstijlcoachworden.nl

  Meer weten over onze partners en wat we samen voor jouw club kunnen betekenen? Bel direct met Fitness Media op 0592 420 561

  Kom jij eens langs voor een kop koffie?

  Neem dan gerust even contact met ons op!
  octagon-border

  Drukwerk

  Lees meer
  logo-ico

  SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

  Leadcampagnes

  Lees meer

  Ook voor aankleding!

  Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

  De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

  Neem contact met ons op!

  Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

  Ja, ik wil meer weten!
  logo-ico