Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer

Partners

Fitness Media werkt samen met een aantal partijen om een zo compleet mogelijke dienstverlening te kunnen bieden en snel te kunnen schakelen en koppelen bij leadopvolging, interessante kortingen bieden bij partnerschappen en o.a. de scherpste tarieven aanbieden voor huis aan huis verspreiding

Virtuagym

Virtuagym biedt een all-in-one hybride sportsoftware voor ledenadministratie, klantbetrokkenheid, coaching en club management. Het platform bestaat uit een compleet ecosysteem met geïntegreerde mobiele apps en bevat modules voor trainings- en voedingsbegeleiding, voortgangsregistratie, online coaching, business analytics, leden- en personeelsadministratie, roostering, facturatie, toegangscontrole, en meer. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een toekomstbestendige fitnessonderneming. Met meer dan 200 medewerkers en kantoren in Amsterdam en Colombia ondersteunt Virtuagym meer dan 15 miljoen consumenten, 30.000+ trainers wereldwijd en ruim 7.500 gezondheidsclubs. Kijk voor meer informatie op Virtuagym.nl


Exclusieve Sportcentra

Exclusieve Sportcentra is een overkoepelende brancheorganisatie waarbij 100 sport- en fitnesscentra zijn aangesloten. Leden van Exclusieve Sportcentra ontvangen interessante kortingen op meerdere producten en diensten.
Meer weten over Exclusieve Sportcentra? Kijk op Exclusievesportcentra.nl


NHN Support

NHN Support helpt fitness-, health- en wellnessclubs met begeleiding op maat. Tevens is NHN Support exclusief leverancier van Clubplanner, een uniek web-based programma dat het mogelijk maakt om alle processen in de club optimaal te organiseren en aan te sturen. Kortom, in één oogopslag wordt zichtbaar wat er op bedrijfsmatig gebied plaatsvindt o.a. qua instroom, opvolging en retentie, zodat tijdig kan worden bijgestuurd. Meer weten over NHN Support? Kijk op NHNSupport.nl


Spotta

Spotta is de grootste speler in het A-segment binnen de huis aan huis branche op foldergebied. We bieden samen met Spotta de verspreiding van het folderpakket, een eigen App met meer dan 500.000 downloads en Spotta.nl. Altijd bij de hand en up-to-date. Spotta is een onderdeel van PostNL. Met meer dan 60 jaar ervaring kunnen we samen bouwen op een sterk bezorgnetwerk met landelijke dekking.


LIJFSTIJL Coaches

LIJFSTIJL Coaches is een kennisnetwerk dat een startende, en zeker ook reeds ervaren Health Professionals zeer compleet ondersteunt op de pijlers:

  • Marketing & Sales
  • Klantbegeleiding
  • Zakelijke overhead
  • Ondernemerschap

Meer weten? Kijk op Lijfstijlcoachworden.nl


dockdock

dockdock biedt 100% omzetgarantie op je sportabonnementen!

Bijna iedere sportschool heeft wel te maken met niet betalende leden. Veel clubs zijn stiekem veel tijd en geld kwijt aan het najagen van leden om te betalen. En een deel betaalt zelfs nooit. Ook de nare gesprekken en de administratie kosten veel tijd en energie. Een incassobureau inschakelen voelt ook vaak niet goed, omdat je leden dan te hard aangepakt worden en hoge boetes krijgen.

Dockdock neemt het debiteurenbeheer van sportabonnementen over en zorgt daarbij dat je elke maand gegarandeerd al je abonnementsgelden krijgt uitbetaald op een manier die ook voor je leden klantvriendelijk is.

Hoe werkt het?

Dockdock schiet feitelijk het abonnementsgeld aan je voor zodat je het altijd op een vaste datum uitbetaald krijgt. Dus onafhankelijk of je leden dockdock wel of niet betalen. Voor je leden heeft dockdock een handige app, waarin zij makkelijk hun betalingen en abonnementen kunnen beheren en die hen herinneringen stuurt. De app biedt je leden ook nog eens flexibiliteit in betalen, zoals de mogelijkheid om betaling 14 dagen uit te stellen.

Aansluiting bij dockdock is simpel door via je eigen ledenpakket of via het dockdock portaal je leden bij dockdock aan te melden.

Meer informatie: www.dockdock.com

BodySupport en Benfit

BodySupport en BenFit bieden software voor voedingsschema’s en voedingsprogramma’s aan voor coaches, sportscholen, fitnesscentra, boutique clubs, personal trainers, diëtisten, gewichtsconsulenten en overige voedings- en fitnessprofessionals die makkelijk en efficiënt hun klanten willen begeleiden.

Als coach begeleid je klanten naar een gezonde lifestyle met behulp van het BenFit of BodySupport voedingsprogramma, de voedingsapps en jouw persoonlijke coaching. Kijk voor meer informatie op: www.bodysupport.nl en www.benfit.nl


Meer weten over onze partners en wat we samen voor jouw club kunnen betekenen? Bel direct met Fitness Media op 0592 420 561

Kom jij eens langs voor een kop koffie?

Neem dan gerust even contact met ons op!
octagon-border

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico