Zoek

Bidons bedrukken

Een bidon met je logo is een leuke give-away voor trouwe leden of juist voor nieuwe aanwas! De bidons kun je natuurlijk ook tegen een schappelijk tarief verkopen in de club. Tijdens het sporten is voldoende drinken erg belangrijk. Toch leuk om je leden uit een bidon te zien drinken met jouw logo? Of om je bidons in de houder van mountainbike of racefiets te zien? In de sporthal, langs de lijn van het volleybalveld?

HOGE KWALITEIT

Een kleine investering voor een erg leuke branding-campagne. Wij leveren uitsluitend hoge kwaliteit bidons, o.a. van het merk Tacx, en verzorgen graag de vormgeving van de bedrukking.

Mogelijkheden qua bidon:

  • 500 ml of 750 ml inhoud
  • Meerdere kleuren qua combinatie mogelijk
  • Bedrukking of gravering (laser) naar wens
  • Snelle levering
  • De hoogste kwaliteit
  • Kunststof of aluminium
  • Gratis proefdruk

MEEST BESTELDE BIDON: TACX

Al jaren de meest bestelde bedrukte bidon in Nederland en België. Deze Tacx bidons zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn het promotie artikel in de club, langs de lijn of tijdens een sportieve fietsrit. Vanwege de hoge attentiewaarde is dit natuurlijk een populaire give-away. Kies uit diverse modellen en kleuren Tacx bidons, we maken graag een vrijblijvende proefdruk.
Vele verschillende kleurcombinaties aansluitend op jouw huisstijl, zodat je een volledig gepersonaliseerd sportgeschenk hebt.

 

Bidons bedrukken, met meerdere kleurencombinaties!

Vraag hieronder vrijblijvend jouw prijs aan.

 

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.