Zoek

Facebook advertentieaccount koppelen

Facebook Advertentieaccount koppelen

Stap 1: Inloggen op je Facebook-account. (Een advertentieaccount is gekoppeld aan je persoonlijke Facebook-account. Let er daarom op dat het handig is om altijd de eigenaar van een sportschool te koppelen i.p.v. een werknemer)

Stap 2: Klik rechtsboven op het pijltje naar beneden en vervolgens op “advertenties beheren”

Stap 3: Geef vervolgens het advertentie-id door. Dit nummer kun je vaak links bovenaan vinden (dit verschilt per account). Geef dit nummer door aan ons. Zodra wij een uitnodiging hebben gestuurd, kun je door naar de volgende stap.

Stap 4: Ga op de desktop naar instellingen via deze link en klik aan de rechterkant onder ‘’Advertentieaccountrollen’’ -> ‘’Openstaande verzoeken van bureaus’’ op de button op ‘’Reageren op verzoek’’

Stap 5: Klik vervolgens op ‘’Fitness Media Business Manager toegang geven tot mijn advertentieaccount’’. Het koppelen is gelukt! Zie je onder Partnerverzoeken in Afwachting de uitnodiging van onze Business Manager staan? Deze kun je accepteren door op Reageren op Verzoek te klikken -> Doorgaan -> Accepteren.

Kom je er niet uit? Bel ons gerust op +31(0)592-420 561

Neem contact met ons op

Ben jij ook toe aan een stabiele ledengroei? Fitness Media verzorgt online campagnes, al vanaf 295,- per maand. Zonder contract. Vraag nú meer informatie aan en vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.