Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer

Promotiemateriaal

Je sportschool, fitnesscenter, gym of yogastudio meer onder de aandacht brengen? Een bijzondere gelegenheid waarbij je je club wilt laten zien? Ook voor je promotiematerialen kun je bij Fitness Media terecht. Wij leveren roll-up banners, handdoeken, spandoeken, posters, bedrukte bidons, waterflesjes en nog veel meer.

Bronwaterflesjes

Flesjes water uitdelen met jouw eigen logo, tekst of afbeelding. Dat is een gezonde en unieke manier van reclame maken! Fitness Media levert flessen bronwater met kunststof etiket (full colour en hoge kwaliteit) al vanaf 270 stuks. Het ontwerp voor etiket kunnen we ook voor je regelen. Een aantal van onze klanten heeft naast sportdrank het bronwater in het assortiment. Zo verdien je de aanschaf van de flesjes ook direct weer terug én maak je reclame.

Bidons

Een bidon met jouw eigen logo is een ideaal relatiegeschenk. Voor trouwe leden, of juiste voor nieuwe aanwas! Tijdens het sporten is voldoende drinken erg belangrijk. Wat is er nu leuker om alle leden te zien drinken uit een bidon met jouw eigen opdruk? Of in de houder van mountainbikes of racefietsen? In de sporthal, langs de lijn van het volleybalveld? Een bedrukte bidon is een kleine investering voor een erg leuke campagne. Wij leveren uitsluitend hoge kwaliteit bidons en verzorgen graag de vormgeving.

Handdoeken

Een bedrukte handdoek is één van de meest gewaardeerde geschenken die je als sportschool aan je leden kan geven. Van je handdoeken wordt veel gebruik gemaakt, niet alleen in het sportcentrum. Zo wordt een handdoek automatisch een promotiemiddel! Een met logo bedrukte of geborduurde handdoek kun je natuurlijk ook tegen een vergoeding aan je leden aanbieden. Fitness Media levert zeer goede kwaliteit handdoeken, in veel verschillende kleuren. Bedrukking en borduring zijn beiden mogelijk.

Sporttassen

Fitness Media levert ook op maat gemaakte sporttassen, bedrukt met je logo, tekst of beide. Hierin zijn veel varianten mogelijk. Sporters die naar je centrum komen met jouw eigen tas hebben altijd een meerwaarde voor het imago. Onze fitnesstassen worden vervaardigd van verschillende materialen; nylon, (non) woven, pvc.

Een eigen bedrukte tas is natuurlijk altijd maatwerk.

Fitness Media levert sporttassen, handdoeken, bedrukte bidons en nog veel meer.

Neem nu contact met ons op
octagon-border

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico