Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer

Roll-up Banners

Roll-up banners zijn een ideale manier om een activiteit mee te promoten, een actie aan te kondigen of sfeer toe te voegen aan een ruimte.

Fitness Media levert roll-up banners tot een breedte van maar liefst 200 cm. Hoe makkelijk en snel wil jij gaan beginnen met promoten? De roll-up banners worden geleverd met een sterke cassette en een draagtas voor optimaal reiscomfort.

Omhoog trekken, vastklikken, en klaar is de presentatie!

Neem nu contact met ons op
octagon-border

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico