Search

Online marketing

ONLINE FITNESS MARKETING

Fitness Media verzorgt voor fitnesscentra en sportscholen in Nederland en België ledenwerf- en leadcampagnes. Ons doel is dat jij als fitnessondernemer een constante groei beleeft in leden, mede door een stabiele aanvoer van digitale leads. Met Online Fitness Marketing werven wij in 4 stappen nieuwe leden voor jouw sportschool:

1. ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE

Om goed gevonden te worden in Google is het belangrijk de juiste zoekwoorden op je website te plaatsen. De eerste stap is een zoekwoordanalyse. Zo kunnen wij precies zien op welke woorden wordt gezocht in jouw regio. Deze zoekwoorden verwerken wij in jouw website. Met zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat je website optimaal -met name in Google- wordt gevonden op zoekwoorden die volledig aansluiten op jouw diensten- en lessenaanbod.

 

2. LEADCAMPAGNE

Wij maken speciaal op maat gemaakte campagnes. Dit kan bijvoorbeeld een campagne zijn om een bepaalde doelgroep aan te spreken. Wij baseren ons op op de laatste fitness- en sporttrends. Zo stellen we een doeltreffende campagne samen die voor jou werkt!

Campagnes kunnen worden gericht op thema’s als afvallen, kracht, vitaliteit, conditie, kennismaking of om lege plekken in groepslessen op te vullen. Advertenties van deze campagnes worden getoond op op de Facebook- of Instagrampagina’s van jouw doelgroep. Klik hier voor meer informatie over leadcampagnes.

 

3. NIEUWE WEBSITE

Een goed werkende website is van essentieel belang, zeker voor een fitnesscentrum! Tegenwoordig gebruikt 80% van de bezoekers van je website een telefoon of tablet. Daarom zorgen wij dat elke website goed werkt op elk apparaat. Een nieuwe website maken we voor je op maat, naar jouw wensen, in de huidige stijl of met een nieuwe en fris design. Jij bepaalt, wij doen de rest. Klik hier voor meer informatie over een nieuwe leden en leadgenererende website

 

4. FACEBOOK INZETTEN VOOR JE SPORTSCHOOL

Potentiële leden bereiken? Wij zetten Facebook in om doelgroepen te bereiken die interessant én kansrijk zijn voor jouw bedrijf. Met op maat gemaakte en effectieve campagnes worden leads naar je website gestuurd. Een speciaal voor deze campagnes ingerichte pagina doet de rest. Zo worden bezoekers enthousiaste en warme leads!

Het gebruik van Facebook voor online communicatie naar leden of potentiële leden is tegenwoordig zeer belangrijk. Zet jouw Facebookpagina in om bijvoorbeeld leden op de hoogte te houden van ontwikkelingen, nieuw lesaanbod, open dagen en lesroosterwijzigingen. Wij zetten Facebook in door middel van advertenties. De eerder op maat gemaakt campagne promoten wij voor een doelgroep door jou bepaald. Deze doelgroep komt dan in aanraking met de campagne en als deze enthousiast wordt kan hij of zij zich aanmelden bij jouw sportschool. Deze Facebookadvertentie sluit naadloos aan bij de campagne, zo krijg je de meeste leads binnen.

BEWEZEN AANPAK

Onze aanpak werkt bewezen al voor vele sportscholen door heel Nederland. Al meer dan 150 klanten gingen je voor met een Fitnessmarketing campagne, met uitstekende resultaten!

 

AANGEPASTE ONLINE MARKETING

Maar wat als jij al een goede website hebt of Facebook niet wilt inzetten voor je promotie? Geen probleem, het is uiteraard mogelijk om verschillende combinaties van Online Fitnessmarketing in te zetten voor jouw sportschool. We hebben ideeën genoeg!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dit formulier in en we sturen je alle informatie!

 

Met Online Fitnessmarketing werven wij in 4 stappen nieuwe leden voor jouw club!

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.