Stabiele
aanvoer
van leden?

Doe de Gratis Marketingscan
Lees meer

Eigen krant

In een eigen fitness krant kun je alles vertellen over jouw sportcentrum.

Een krant is een mooie en effectieve manier om nieuwe leden te werven. En is daarnaast een mooie manier om bestaande leden nog enthousiaster te maken over het sporten in jouw fitnesscentrum. Een fitness krant vol foto’s en informatie over jouw sportschool, de trainers, het lesaanbod en speciale acties maakt je doelgroep enthousiast en nieuwsgierig.

Ontwerp
Fitness Media verzorgt in samenwerking met jou de volledige uitgave: de lay-out en het drukwerk. Wij werken samen met vormgevers die al honderden kranten voor sportscholen hebben ontworpen. Jij kiest zelf het aantal pagina’s, welke foto’s en welke teksten er worden gebruikt. Het mooiste is om goede kwaliteit foto’s te hebben van jouw sportschool.

Verspreiding
Je flyer laten bezorgen? De huis-aan-huis verspreiding van je folder of flyer nemen we je graag uit handen. Wij werken samen met PostNL, Spotta, Axender en regionale verspreidbureaus voor de verspreiding van je krant. Wil je zelf de kranten verspreiden? Dan kan dit natuurlijk ook.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Jouw sportschool (opnieuw) onder de aandacht brengen? We gaan graag met je in gesprek over een eigen Fitness Krant!

Neem nu vrijblijvend contact met ons op
octagon-border

Drukwerk

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Leadcampagnes

Lees meer

Ook voor aankleding!

Ben jij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling in jouw sportschool? Wij verzorgen volledige wandbekleding op maat. Deze textieldoeken met aluminium frame kunnen op alle formaten worden geleverd met een eigen foto, tekst, een door ons ontworpen design of een foto uit onze beeldbank.

De textieldoeken kunnen eenvoudig worden verwisseld. Binnen 10 minuten heb je een nieuw doek gemonteerd. Zo creëer je steeds een andere wandversiering en een unieke sfeer.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze leadcampagnes? Vrijblijvend onze scherpe tarieven voor je drukwerk ontvangen? Of ben je benieuwd wat we op het gebied van huis-aan-huis verspreiding voor jouw club kunnen betekenen?

Ja, ik wil meer weten!
logo-ico