Zoek

Leadcampagnes

LEADCAMPAGNES

Een leadcampagne is een campagne gericht op het werven van potentiële leden voor jouw sportschool. Fitness Media heeft veel bewezen succesvolle leadcampagnes, die in overleg op maat worden gemaakt. Huisstijl, doelgroep, looptijd, alles wordt in overleg met jou ingesteld. Daarna gaan wij aan de slag om leads te genereren!

HOE GAAT EEN LEADCAMPAGNE IN Z’N WERK?

Facebook en Instagram
Om leads te genereren gebruiken wij onder andere advertenties in Facebook en Instagram. De samen op maat gemaakte campagne focussen we op een voor jouw club interessante doelgroep. De advertenties richten we zo in zodat er zoveel mogelijk wordt doorgeklikt.

LANDINGSPAGINA

Zijn lezers enthousiast en klikken ze op de advertentie? Dan komen ze terecht op een zogenaamde landingspagina. Dit is een pagina die is speciaal is ontworpen om te converteren: om van zoveel mogelijk bezoekers leads (dus potentiële leden) te maken. In jouw geval worden geïnteresseerde lezers dus aangemoedigd om hun contactgegevens aan je door te geven.

AFSPRAAK INPLANNEN

De belangrijkste stap van een leadcampagne is de opvolging. Je ontvangt de contactgegevens van een potentieel lid via bijvoorbeeld Clubplanner, Healthplanner of mail. Je belt de leads, nodigt ze uit voor een afspraak op je sportschool. Doe dit zo snel mogelijk, het potentiële lid is dan nog enthousiast. Hoe langer je wacht, hoe kleiner de kans dat een lead op je aanbod ingaat. Geef opvolging dus topprioriteit!

BEWEZEN AANPAK

Onze aanpak werkt voor veel sportscholen door heel Nederland, België en zelfs erbuiten. Al meer dan 400 sportcentra gingen je voor met onze succesvolle leadcampagnes. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel direct met 0592 420 561

Neem contact met ons op

Ben jij ook toe aan een stabiele ledengroei? Fitness Media verzorgt online campagnes, al vanaf 295,- per maand. Zonder contract. Vraag nú meer informatie aan en vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.